ideje volt

2009.03.21. 22:44

hogy elinduljanak a dolgok. hogy lecsukják a korrupt polgármestert, hogy visszavegyék a csődbe vitt és állami pénzen megmentett pénzintézet bonuszait. és persze hogy keressenek egy új embert, aki végre cselekszik.

talán végre elértünk az iszap legaljára és elindul valami.

update

igen, ideje volt, és úgy tűnik tényleg elindult valami. először az EP választásokon, ahol az LMP megverte a Szadit és feltette magát a politika térképére. most pedig egyre másra hallom a jó híreket, ahogy az ország, úgy lassan egy-egy bugyra is kezd változni, megújulni. de ezúttal nem kiabálom el. majd ha a kreatívon megjelenik a hír, akkor :)

az egész országban, szakmán belül és kívül óriási változás készülődik. a szakmai tisztulás is elindult. kifejezetten jót tesz a válság, ahogy azt az elején megjósoltam. elválik a szar a májtól izé, a helyes és helytelen, és a csr-ban is elválik a fenntarthatósági-etikai megközelítés és a marketing megközelítés. és ez így van jól.

lesz ebből még egy normális ország, higgyétek el. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csr-ff.blog.hu/api/trackback/id/tr701017153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSR bloggerina · http://csr-ff.blog.hu/ 2009.06.17. 20:36:12

ó, most látom, az update-ot nem update-eli. akkor ide örökítem meg: ezt jegyzém 2009 június 17-én. a dátum még fontos lesz :)
süti beállítások módosítása